Leszek a lelked tolmácsa…

A legtöbb ember azért keres meg egy pszichológust, hogy segítsen neki abban, hogy elmúljanak a szorongásai, amik akadályozzák, hogy egyszerű, boldog életet élhessen.

Ha engem valaki megkeres egy problémával, akkor közösen azon dolgozunk, hogy megtaláljuk a fő problémákat és azok gyökereit.  Legyenek azok gyermekkorban elszenvedett sérülések, traumák, szeretetlenség, akár valamilyen gátló hitrendszer vagy elfojtás, esetleg más energetikai probléma.

Ezeket különféle oldások segítségével pl. érzelmi stressz oldás, gyermekkori problémák és hitrendszerek oldása, egyéni állításos gyakorlatok stb. megoldjuk.

Ezzel párhuzamosan megmutatom, mi az alapszemélyiséged, a temperamentumod, mik azok a személyiségrészeid, amivel születtél, és melyek azok, amelyek a neveltetésed által alakultak ki.

A tanácsadás része egy életmódváltás majd újratanulás és a tudatszint emelése. Nem folytathatod ott, ahol abba hagytad, illetve nem engedheted, hogy az elméd irányítson téged, ahelyett, hogy te irányítanád az életedet. 

Röviden: felismerés-elfogadás-önismeret-oldás-újratanulás.

A tanácsadáson sokféle technikával dolgozom, végig intuitívan a kliens saját tempójában.

 

Úgy gondolom, hogy a te tiszta szándékoddal és egy olyan segítővel, aki látja benned azt az értékes embert, aki igazán vagy, képes vagy élni azt az életet, amit most még el sem tudsz képzelni.

Mivel a gyermekem még kicsi és vidékre költöztünk, így jelenleg online dolgozom telefonon vagy zoom-on. Telefonos tanácsadás keretében, a megbeszélt időpontban én foglak keresni.

Amennyiben kérdésed lenne, írj bátran!

8 + 2 =